Vágólapra másolva!
Az ötszörös aranylabdás portugál futballista, Cristiano Ronaldo is a helyszínen nézte meg az évszázad bokszmeccsét, amelyen az ukrán Olekszandr Uszik abszolút nehézsúlyú világbajnok lett, miután a címegyesítő mérkőzésen pontozással legyőzte a brit Tyson Furyt a szaúd-arábiai Rijádban.

A szaúdi al-Nasszr labdarúgója a fiával, Ronaldo Juniorral látogatott ki a rijádi Kingdom Arénába, ahol magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezték Tyson Fury és Olekszandr Uszik címegyesítő bokszmeccsét. A sztárfutballista jókora feltűnést keltett, miután kiszállt egy 400 ezer fontot érő (175 millió forint) Ferrari Purosangue-ból, és azonnal az újságírók hada lepte el a VIP-bejáratnál. A Manchester United korábbi sztárját többek között a Premier League végkimeneteléről is faggatták, amely kapcsán leszögezte, hogy az Arsenalnak nincs esélye a bajnoki címre.

Miután belépett az arénába, az őrjöngő rajongók a nevét kezdték el skandálni, ám a The Sun beszámolója szerint néhányan kifütyülték az ötszörös aranylabdást, akit ebben a szezonban többször is kigúnyoltak a szurkolók a szaúdi bajnokságban, sőt a rivális csapatok drukkerei rendszeresen Lionel Messi nevét kiabálva próbálták felhergelni az al-Nasszr támadóját. Ez többnyire sikerült is, hiszen volt, hogy Ronaldo obszcén mozdulatokkal kimutogat a lelátóra, amiért el is tiltották.

 

Ronaldo, aki a Fury-Uszik összecsapást a korábbi nehézsúlyú bajnok, Anthony Joshua társaságában tekintette meg, nem először tűnt fel a brit bunyós meccsén, ugyanis tavaly a Francis Ngannou elleni összecsapáson is ott volt – ahol a nézők egy része szintén kifütyülte.

Kapcsolódó cikkek: